Cooperatives agroalimentàries del sector de la fruita de l'os: formes d'integració i de cooperació


Cooperativas agroalimentarias del sector de la fruta del hueso

18 de març de 2016

Els dies 30 i 31 de març de 2016, a la Delegació del Govern de Saragossa, se celebrarà aquesta jornada dedicada a les formes d'integració i cooperació de les cooperatives agroalimentàries del sector de la fruita de pinyol


18.03.2016

Organitzades pel MAPA, també col·laboren la Delegació del Govern a Aragó (Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques), el Govern d'Aragó i Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya.

Les jornades analitzaran la situació del sector espanyol de la fruita de pinyol, abastant entre altres aspectes les possibilitats de concentració de l'oferta mitjançant organitzacions de productors, els instruments de millora de la competitivitat i el funcionament de la cadena alimentària així com els instruments de foment de la integració associativa del sector. Amb relació a les cooperatives agroalimentàries al sector de la fruita de pinyol s'analitzaran els reptes actuals i futurs i els models d'integració cooperativa al sector.

El programa detallat de les jornades es pot descarregar en aquest enllaç: programa jornades

Per a informació i inscripcions cal adreçar-se a:

Subdirecció General de Foment Industrial i Innovació.

Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient

91 347 3670/ 91 374 5342

sgfi@mapa.es