El Pacte Verd Europeu i els Objectius de Desenvolupament Sostenible requereixen que el sector alimentari desenvolupi processos innovadors i sostenibles per accelerar la transició cap a sistemes alimentaris sostenibles que garanteixin la seguretat alimentària, la nutrició i la salut pública. EFFoST2023 mostrarà els darrers descobriments científics i tecnologies per obtenir nous ingredients i aliments. Aquesta conferència aplanarà el camí per aconseguir solucions eficaces i contribuir a l'objectiu que tothom tingui accés a aliments suficients, segurs, nutritius i sostenibles. EFFoST2023 explorarà el tema " Alimentació sostenible i indústria 4.0.: Cap a l'Agenda 2030 ". Aquest tema s'aprofundeix en aquests tres subtemes principals de la conferència:
Subtema 1: Sostenibilitat alimentària;
Subtema 2: Desenvolupament de nous productes alimentaris: de lavaluació de riscos als aliments nutritius;
Subtema 3: Aliments i microbis. Cada any, la Federació Europea de Ciència i Tecnologia dels Aliments (EFFoST) organitza aquesta prestigiosa conferència acadèmica sobre ciència i tecnologia dels aliments.
Organitza : Federació Europea de Ciència i Tecnologia dels Aliments (EFFoST), juntament amb la Universitat de València, Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments (IATA), CSIC, Excel·lència Severo Ochoa.
Data : del 6-8 novembre 2023
Horaris :
- 6 de novembre: 8:30-20:00 h.
- 7 de novembre: 8.30-18.30h.
- 8 de novembre 8:30-17:30 h.
Modalitat : presencial a València
Inscripció : Registration - participants - Contact details (eventsair.com)
Més informació : Home - Effost conference
No requiere inscripción o la inscripción es externa.
No requiere inscripción o la inscripción es externa.