37è CONFERÈNCIA INTERNACIONAL D'ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE I INDÚSTRIA 4.0 (EFFOST 2023)

06 de Noviembre de 2023 08:30 // 08 de Noviembre de 2023 17:30
Descripción

El Pacte Verd Europeu i els Objectius de Desenvolupament Sostenible requereixen que el sector alimentari desenvolupi processos innovadors i sostenibles per accelerar la transició cap a sistemes alimentaris sostenibles que garanteixin la seguretat alimentària, la nutrició i la salut pública. EFFoST2023 mostrarà els darrers descobriments científics i tecnologies per obtenir nous ingredients i aliments. Aquesta conferència aplanarà el camí per aconseguir solucions eficaces i contribuir a l'objectiu que tothom tingui accés a aliments suficients, segurs, nutritius i sostenibles. EFFoST2023 explorarà el tema " Alimentació sostenible i indústria 4.0.: Cap a l'Agenda 2030 ". Aquest tema s'aprofundeix en aquests tres subtemes principals de la conferència:

Subtema 1: Sostenibilitat alimentària;

Subtema 2: Desenvolupament de nous productes alimentaris: de lavaluació de riscos als aliments nutritius;

Subtema 3: Aliments i microbis. Cada any, la Federació Europea de Ciència i Tecnologia dels Aliments (EFFoST) organitza aquesta prestigiosa conferència acadèmica sobre ciència i tecnologia dels aliments.

Organitza : Federació Europea de Ciència i Tecnologia dels Aliments (EFFoST), juntament amb la Universitat de València, Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments (IATA), CSIC, Excel·lència Severo Ochoa.

Data : del 6-8 novembre 2023

Horaris :

- 6 de novembre: 8:30-20:00 h.

- 7 de novembre: 8.30-18.30h.

- 8 de novembre 8:30-17:30 h.

Modalitat : presencial a València

Inscripció : Registration - participants - Contact details (eventsair.com)

Més informació : Home - Effost conference

Documentos

No requiere inscripción o la inscripción es externa.

No requiere inscripción o la inscripción es externa.